vrijdag 14 januari 2011

Media Markt sponsor Top 40


Radio 538 en de Top 40 zijn een samenwerking aangegaan met Media Markt. De grootste elektronica winkelketen van Nederland is de komende twee jaar sponsor van de Nederlandse Top 40 op Radio 538.

Zojuist tekenden Jan Willem Br├╝ggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, Barry van Ruiven, vice president Marketing & New Business van Media Markt en Erik de Zwart, voorzitter van de Stichting Nederlandse Top 40 een overeenkomst tijdens het programma van Jeroen Nieuwenhuize. Radio 538 en de Top 40 zijn al 18 jaar onlosmakelijk met elkaar verbonden, de enige echte hitlijst van Nederland is sinds de oprichting van Radio 538 al te horen op dit station. Jeroen Nieuwenhuize is sinds 2006 de vaste presentator van de Top 40.

Jan Willem Br├╝ggenwirth, algemeen directeur Radio 538: ‘Radio 538 heeft muziek & entertainment als core business benoemd en dan kan het geen toeval zijn dat je met Media Markt in zee gaat.’Barry van Ruiven, vice president Marketing & New Business Media Markt: ‘De Top 40 is van vele generaties. Ook Media Markt is van vele generaties. Tevens is het aanbieden van muziek voor ons een belangrijke productgroep. Wij verkopen tienduizenden muziekproducten in onze winkel, maar ook online – in de vorm van muziekdownloads.’

Erik de Zwart, voorzitter Stichting Nederlandse Top 40: ‘De Top 40 is al decennia lang een begrip voor iedereen, van alle leeftijden. Met Media Markt als naamsponsor kunnen wij in de nabije toekomst nog meer mooie dingen gaan ontwikkelen rondom de enige, echte Nederlandse hitparade: de Media Markt Top 40!’

Een van die eerste nieuwe ontwikkelingen zijn de komst van de Media Markt Album Top 40, de Media Markt DVD Top 40 en de Media Markt Game Top 40. Drie nieuwe hitlijsten die door de Stichting Nederlandse Top 40 worden samengesteld en gepubliceerd. Ook het bekende gedrukte exemplaar van de Media Markt Top 40 is vanaf volgende week in elke vestiging van Media Markt gratis op te halen.

bron: Radio538

Geen opmerkingen:

Een reactie posten